Din Open Source Leverandør

Igloo RemoteDesk+


Igloo RemoteDesk+ er Igloo versionen af en tynd klient, men med mange af fordelene fra en klassisk "fed" klient.

F.eks. kan programmer som Adobe Flash, Google Chrome, Firefox, VLC, OpenOffice.org, GIMP, Audacity og meget mere installeres i Igloo RemoteDesk+ og kører lokalt på den tynde klient sammen med Microsoft RDP og Citrix ICA klienten. På denne måde aflastes RDP/Citrix serveren og netværket f.eks. for medie intense hjemmesider som Youtube samt diverse Flash reklamer m.m. 

Igloo RemoteDesk+ er udviklet til at kører på tynde klienter der kan PXE startes og har eller kan opgraderes til minimum 256mb RAM,  såsom f.eks. Hp Compaq gt7725, t5125, Wyse Winterm V10, V30, V50, C50, R00, R90, V90, C90, Sylbek VIA C3 ee400-tc osv. 

Idia har bygget Igloo sådan at den blot fylder 30mb komprimeret og under 100mb udpakket. Du kan nederst på denne side se en Tech Demo video af hvordan disse 30mb kan give dig en fordel via Igloo RemoteDesk+.

Idia Igloo startes over netværket fra en Igloo Server, som er en strøm besparende og pris billig Intel Atom baseret computer.

Fordelene ved Igloo RemoteDesk+ er:

 • Aflastning af RDP/ICA serveren.
  med Igloo kan brugerne se youtube videoer og læse politiken.dk i den lokalt installerede browser og ikke belaste serveren og netværket med heftig RDP/ICA video trafik.
 • Altid "up to date".
  Igloo PXE booter over netværket og er derfor som en nyinstalleret computer ved hver start og samtidigt let at opdatere. Idia Advanced bygger og levere et nyt Igloo bootimage til PXE serveren minimum hvert halve år.
 • Fungere sømløst i Microsoft Windows, Citrix og Apple Mac miljøer.
  En Igloo Boot Server og en PXE opsætning af DHCP serveren er alt der behøves. DHCP serveren kan også hostets af Igloo Serveren, såfremt dette ønskes.
 • Konfigurer RemoteDesk+ Igloo klienten over nettet som enhver anden Idia Igloo.
 • Igloo's sikkerhed er bygget med SHA2 kryptering og Igloo har mulighed for VPN og SSL net forbindelse.
 • I minimal form: Til maskiner ned til 256mb Ram:
  rdesktop RDP eller ICA klient og Webkit baseret HTLM5 ACID3 100/100 testet internet browser.
 • I maksimal form: Til maskiner med 512mb Ram og derover:
  rdesktop RDP/ICA og Google Chrome inkl. Adobe Flash v. 10+, Open Office 3.3, Scribus, GIMP m.m. Se Idia Igloo.
 • Naturligvis integration af audio, fil-servere, USB og print m.m. over Remote Desktop RDP eller ICA protokollerne.

Igloo giver nye muligheder for at benytte en ældre maskinpark til Remote Desktop og samtidigt have en lokal installeret browser til multimedia tunge websites som www.youtube.com.

Idia Advanced har skabt Idia Igloo med det formål at gøre Remote Desktop unødvendigt, da Igloo kan give mange af de samme fordele som Remote Desktop, uden at det er nødvendigt at have en Citrix eller Microsoft server farm. Kontakt gerne Idia og lad os sammen finde en strategi for hvordan I kan spare server farmen og de dyre licenser væk. 

Se IglooPlan Priser eller kontakt Idia for yderligere information.

 

RemoteDesk+ Tech Demo 2011 Video

 

This text will be replaced

 

Download screenshot af RemoteDesk+.

 

Tilbage